วันจันทร์ที่ 24 พฤศจิกายน พ.ศ. 2557

Μια συνέντευξη από καρδιάς

Χθές το βράδυ, καθόμουν στον καναπέ και είχα βάλει τηλεόραση να δω καμια εκπομπή. Το μάτι έπεσε σε μια εκπομπή που είχε ένα τύπο και μίλαγα για τα προσωπικά του.

Τον ρώτησαν: “Γιατί χώρισες με την γυναίκα σου;”

Η απάντηση ήταν καταπλητική: “Το μόνο πράγμα που πρέπει να σε κρατάει σε μια σχέση ή γάμο είναι το συναίσθημα όχι ο φόβος”.

Ο τύπος είπε κάτι πολύ σωστό που πολλοί φοβόμαστε να παραδεχτούμε. Δηλαδή, αρκετοί θέλουν να χωρίσουν αλλά φοβούντε να το κάνουν είτε για την κοινωνική κατακραυγή είτε από ανασφάλεια.
Επίσης είπε κάτι άλλο πολύ σωστό και αυτό: “Οι ταινίες μας βοηθούν να απαλλαγούμε (προσωρινά) από τα προβλήματά μας και να ταξιδέψουμε σε έναν άλλο κόσμο που δεν μπορούμε να πάμε.”

Δηλαδή εγώ που αγοράζω ταινίες από τα sex shop τις παίρνω για να ταξιδέψω μαζί με τις πρωταγωνίστριες αφού δεν μπορώ να το κάνω στην πραγματικότητα.

Πολύ σοφή κουβέντα. Αυτή. Όντως  οι ταινίρε μας ταξιδέουν εκεί που δεν μπορούμε να πάμε τις ζωές μας.

Η αλήθεια είναι οι τσόντες είναι ότι πρέπει για αυτό. Μάγκες αγοράστε δονητές, πάρτε ταινίες και ταξιδέψτε. Αφού στην πραγματικότητα θα μείνετε εκεί που είστε. Οπότε η λύση είναι να βλέπετε ταινίες. Θα το προτείνω σε όλους του φίλους.

Επειδή μόνο οι ταινίες δεν φτάνουν σας προτείνω να πάρετε και δονητές. Δείτε πώς μπορείτε να τους εκμεταλευτείτε.

Εκεί που θα είστε στον καναπέ σας, θα έχετε και την κοπελιά δίπλα. Ότι βλέπετε να κάνουν οι πρωταγωνιστές θα το κάνετε και εσείς. Δηλαδή θα βλέπετε τους πρωταγωνιστές και θα προσπαθείτε να το κάνετε με τους δονητες στον σύντροφό σας.

Εγώ το έχω δοκιμάσει και ποιάνει πολύ καλά. Θα κοιτάτε τους actorsκαι θα κάνετε τα ίδια στον διπλάνό σας. Έτσι θα νοιώσετε πρωταγωνιστές και θα ξιτάρετε την φαντασία σας.

Μπορεί να ακούγετε υπερβολικό και χαζό αλλά μια δοκιμή θα σας πείσει. Το έχω κάνει και με βοήθησε πολύ.

Τα sexshop μπορούν να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε στα ερωτικά θέματα. Είναι ένα βοηθητικό μέσο για να ανανεώσετε την σεξουαλική σας ζωή.

Είναι ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να δείτε με άλλα μάτια τον σύντροφό σας.

Τέλος θέλω να πώ ότι όποια ομοιότητα με πράγματα και πρόσωπα  είναι τυχαία και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν παρεξηγήσεις.


ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น