วันพฤหัสบดีที่ 4 ธันวาคม พ.ศ. 2557

Πώς να ξανακερδίσετε τη χαμένη σας σεξουαλική ζωή

Σίγουρα θα έχετε σκεφτεί τί πρέπει να κάνετε για να βρειτε ξανά τον χαμένο σας σεξουαλικό εαυτό. Λύσεις υπάρχουν αλλά το θέμα είναι αν θέλετε να κάνετε κάτι για αυτό ή να μείνετε εγκλωβισμένοι στο προβλημά σας.

Είναι ένα ζήτητα μείζονος σημασίας που ταλαιπωρεί πολλούς ανθρώπους. Τουλάχιστον το 60% του πληθυσμού μας, αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα.

Πρόκειται για ένα θέμα που αν δεν το λύσουμε δεν θα μπορέσουμε να πάμε μπροστά. Θα είμαστε συνεχώς προβληματισμένοι και δεν θα μπορέσουμε να σκεφτούμε σοβαρά και ήρεμα τα προβήματα των παιδιών μας

Αυτό μπορεί να συμβεί για πολλούς λόγους. Καταρχήν, όσοι έγιναν γονείς, παραμερίζουν τις σεξουαλικές τους ορέξεις και ρίχνουν όλο το βάρος για

το μεγάλωμα των παιδιών τους. Δεν λέω καλά τα παιδιά αλλά αν είναι να καταπιέζεις τα θέλω σου για χάρι των παιδιων στο τέλος θα γυσρίσει bumerang.

Θέλει πολύ προσοχή αυτό το θέμα.

Εγώ θα πρότεινα σε πρώτη φάση θα αγοράσετε μερικά βοηθητικά εργαλεία από sexshopώστε να δείτε με άλλα μάτια το σύντροφό σας.

Για παράδειγμα μπορείτε να αγοράσετε μερικούς δονητές της προτίμησής σας και να δοκιμάσετε κάτι το διαφορετικό με τον σύντροφό σας.

Δεν είναι taboo αλλά πρόκειται για το καλό του γάμου σας.

Ένα επίσης συχνό φαινόμενο που οδηγεί στην χαμένη σεξουαλική ζωή, είναι η έλλειψη 

αυτοπεποίθησης. Είτε λόγω περιττών κιλών, ομορφιάς, κλπ νομίζουμε ότι δεν είμαστε αρεστοί εκεί που θέλουμε. Μέγα λάθος, όλοι οι άνθρωποι έχουμε μερικά πράγματα που μας ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους, αλλιώς θα είμασταν ίδιοι.

Δείτε το λίγο αλλιώς, αν είστε κακομοίρηδες με μτον εαυτό σας τότε πώς να περιμένετε από τους άλλους να σας δουν ερωτικά. Επίσης θα σας βοηθήσει μια επίσκεψη σε ένα sex shopειδικά για αυτό το θέμα. Προτείνω για αρχή 2-3 καλούς δονητές και για αυτό.

Τελευταία μου είπε κάποιος που είναι σε μια σοβαρή σχέση εδώ και 4 χρόνια ότι έχει βαρεθεί ερωτικά τη σύντροφό του. Αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα. Σηκώνει σοβαρή συζήτηση. Για μένα 2 είναι οι τρόποι επίλυσης αυτού του ζητήματος. Είτε προσπαθείς με βοηθητικά μέσα να βελτιώσεις τη σεξουαλική ζωή με τον σύντροφό σου είτε χωρίζεις. Δεν έχει κάτι άλλο. Νομίζω είναι καθόλα κατανοητό.


Τέλος θέλω να αναφέρω ότι τα sexshopμπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή είτε να να ξαναβρείτε τον χαμένο σας σεξουαλικό ρόλο. Δεν είναι ούτε ντροπή ούτε taboo. Αρκεί βέβαια να μην το παρακάνετε γιατί τότε θα έχετε ευθύνη εσείς. 

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น